Integriteit – Ethische Code KBA

KBA hecht veel belang aan integriteit. Dit betekent dat we onze missie en visie op een verantwoordelijke en transparante manier verwezenlijken, op basis van onze waarden van solidariteit, rechtvaardigheid en humanisme. We bouwen een vertrouwensrelatie op met al onze partners en stakeholders. We streven ook een cultuur van integriteit na in onze vereniging. Daarom hebben we een Ethische Code ontwikkeld.
Het is belangrijk dat de mensen met wie we werken weten hoe ze elke houding en elk gedrag in strijd met deze Ethische gedragscode aan ons kunnen communiceren.

Als mogelijke klachten noteren we:
• Elke schending van de Ethische Code.
• Elk gedrag van het personeel en van mensen die voor onze vereniging werken, zoals intimidatie, inclusief seksuele uitbuiting en misbruik, en elke vorm van psychologisch en fysiek geweld.
• Elke vorm van onrecht.
• Financiële onregelmatigheden zoals verduistering, fraude of corruptie.

U kunt een klacht indienen door te schrijven naar het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het e-mailbericht wordt vertrouwelijk en enkel persoonlijk ontvangen door de Klachtenverwerkingsmanager, namelijk de voorzitter van KBA. Hij zal u een met redenen omkleed en gemotiveerd antwoord zo spoedig toesturen.