cover karibu 144 goed logo NL

 Elke drie maanden publiceert KBA een editie van het magazine Karibu. Wil je weten wat er in Afrika leeft en ontvang je het magazine graag bij je thuis, op je werkvloer of in je school?

Iedereen die een –vrije- gift overmaakt, ontvangt vier keer per jaar gratis Karibu bij zich thuis! Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Het volgende nummer van het magazine valt dan weldra in je brievenbus. Oudere versies van Karibu worden benaderd door hier te klikken.

Wat staat erin? In het magazine geven we het woord aan de Afrikanen zelf. Je leest er diepte - artikels over de actuele situatie in Centraal Afrika en getuigenissen van KBA - partners over hun projecten, hun land, hun regio, hun cultuur en hun moeilijkheden. Over mensen die puur vanuit gedrevenheid hun landgenoten begeleiden en zich solidair inzetten voor een verbetering van de levensomstandigheden. Kortom: over de helden van het Zuiden.

Thema’s: duurzame ontwikkeling, de kwetsbare positie van de vrouw en gendergelijkheid, de democratie in opbouw, de millenniumdoelstellingen,…

Heb je een aanvulling of opmerking bij één van de artikels? Laat het ons weten!

Ontvang je graag meer informatie over een onderwerp in één van onze Karibu’s? Neem gerust contact met ons op. Scholen helpen we graag verder met educatief materiaal.

Het magazine wordt zowel in het Frans als het Nederlands gedrukt op gerecycleerd papier en in een economisch formaat. Scholen, verenigingen en bibliotheken kunnen van onze themanummers meerdere exemplaren bestellen.

Ontvang je ook graag onze elektronische nieuwsbrief?